Creatief aan de slag met jouw stem. START! is onze workshop voor beginnende insprekers van luisterboeken. Ontdek stem, toon, ritme. Oefen in de studio.

Taskien

The School of Audiobooks is knettergoed omdat ze je oprecht proberen te helpen het vak te leren. Hun openhartigheid, gedrevenheid, en liefde voor het vak en voor mij als coachee komen dan ook aan. Ze zijn vakidioten en heel scherp en precies. Ik voel dat ze het onderste uit de kan willen halen en dat vind ik prettig te ervaren.

Dolly

De lessen van The School of Audiobooks zijn leerzaam en heel leuk! Zeker als je zelf achter de microfoon mag gaan inspreken. Ze zijn strenge maar goede leermeesters, geven opbouwende feedback en complimentjes als het goed gaat. Hun enthousiasme werkt heel aanstekelijk en motiverend. Inmiddels ben ik aan de slag als voorlezer bij CBB!